Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

economic

Ce spun consultantii fiscali din Big 4 despre legea privind "darea in plata" a imobilelor: "Poate avea consecinte fiscale importante pentru banci, care vor inregistra pierderi din creante, si poate genera efecte negative pentru buget"

Ce spun consultantii fiscali din Big 4 despre legea privind darea in plata a imobilelor: Poate avea consecinte fiscale importante pentru banci, care vor inregistra pierderi din creante, si poate genera efecte negative pentru buget

Legea privind "darea in plata" a imobilelor poate avea consecinte fiscale importante pentru banci si poate determina si efecte negative asupra bugetului, deoarece vor scadea incasarile din impozitul pe profit de la institutiile de credit, sustin consultantii fiscali de la firmele din Big 4.Legea privind "darea in pla­ta" a imo­bilelor, care ar pu­tea sa se aplice si pentru de­bitorii ale caror imobile ipo­te­cate se afla in executare si­lita, poate avea con­secinte fiscale im­por­tan­te pentru banci, care vor inregistra pierderi din creante pen­tru diferenta dintre valoarea cre­ditului si va­loa­rea de piata a bunului ipo­te­cat, pier­deri care vor fi cel mai probabil ne­de­duc­tibile la cal­culul impozitului pe profit.

tic

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu un logo special de Google

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu un logo special de Google

Google dedica pe 1 decembrie 2015, de Ziua Nationala a Romaniei, un logo special cu "Coloana Infinitului" a sculptorului Constantin Brancusi. Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, Google si-a schimbat culorile in rosu, galben si albastru. Mai mult, Google ofera posibilitatea ca noul logo sa poate fi trimis direct pe retelele de socializare.

diverse

Unde puteti petrece 1 Decembrie. Distractii si evenimente din Bucuresti si de la munte

Unde puteti petrece 1 Decembrie. Distractii si evenimente din Bucuresti si de la munte

La multi ani tuturor romanilor! Este ziua noastra, un moment de bucurie nationala, de solidaritate si uniune. Cum va petreceti timpul astazi? Bucurestenii poate ies la o plimbare printr-un parc... Sau merg cu familia intr-un loc special. Sinaia ar putea fi o destinatie buna pentur 1 decembrie pentru toti cei care vor sa simta si natura aproape.

cultura

Omul care aduce cartea: Lucian Boia, "Mihai Eminescu, romanul absolut"

Omul care aduce cartea: Lucian Boia, Mihai Eminescu, romanul absolut

In emisiunea din 27 noiembrie,Dan C. Mihailescu prezinta cel mai recent volum al istoricului Lucian Boia.

senzational

RAIUL pe Pamant. Omenirea a ramas fara grai in fata acestor IMAGINI | GALERIE FOTO

RAIUL pe Pamant. Omenirea a ramas fara grai in fata acestor IMAGINI | GALERIE FOTO

Unul dintre motivele pentru care foarte multi oameni asteapta iarna o reprezinta zapada. Copiii, dar si cei mari, abia asteapta sa faca primul om de zapada, sa schieze sau sa se dea cu sania.

auto-moto

TEST: BMW Seria 6 Gran Coupe - Dinamica eleganta

TEST: BMW Seria 6 Gran Coupe - Dinamica eleganta

Cautati un vehicul care surprinde la capitolul eleganta, ofera spatiu suficent pentru patru-cinci persoane care cunosc si apreciaza definitia luxului, si are un comportament dinamic asemanator unui sportiv pur-sange? Seria 7 vi se pare prea masiva si lipsita de sportivitate? Atunci BMW Seria 6 Gran Coupe poate fi solutia. Poate cea mai buna.