Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

economic

Nicolas Maure, seful Dacia: Romania are nevoie de mai multe "nave-amiral" pentru a creste, uzina Dacia nu poate fi singura

Nicolas Maure, seful Dacia: Romania are nevoie de mai multe nave-amiral pentru a creste, uzina Dacia nu poate fi singura

Economia locala are nevoie de mai multe companii care sa fie cunoscute la nivel mondial pentru a sustine exporturile si imaginea Romaniei. Romania are nevoie de companii-lider in acest moment, companii care sa sustina economia atat prin exporturi, cat si prin cresterea consumului intern, este de parere Nicolas Maure, directorul general si presedintele Automobile Dacia."In Vest fiecare tara exceleaza la ceva, fie ca vorbim de industria germana, trenurile de mare viteza din Franta. Ro­maniei ii lipsesc in acest moment «navele-amiral».

verde

Trei firme austriece controleaza un sfert din industria lemnului

Trei firme austriece controleaza un sfert din industria lemnului

Holzindustrie Schweighofer, Kronspan si Egger sunt cei mai mari jucatori din industria lemnului, care controleaza un sfert din aceasta piata, de 4 mld. euro, si cei mai mari consumatori de lemn. Austriecii sunt vizati indirect de prevederile noului Cod silvic daca acesta va fi aplicat.Noul Cod silvic ar fi trebuit sa aduca un nou mod in care se face comercializarea lemnului, avand prioritate la achizitie producatorii locali de mobila. De asemenea, noul cod stabilea la maximum 30% nivelul pe care o singura companie il poate achizitiona din lemnul total scos la vanzare dintr-o anumita specie.

sanatate

De ce trebuie sa stam departe de zonele cu mancare nesanatoasa

De ce trebuie sa stam departe de zonele cu mancare nesanatoasa

"Daca vrem sa crestem copii care sa nu fie nerabdatori, sa fie in stare sa se opreasca pentru a se bucura de micile placeri ale vietii, sa amane rasplata - o capacitate care aduce mari beneficii mai tarziu in viata, atunci ar trebui sa locuim in locuri cu putine resturante cu mancare care ingrasa".

auto-moto

Te fac o tura cu Trabi?

Te fac o tura cu Trabi?

Nori grosi de fum s-au ridicat ieri deasupra Parcului Copiilor din Capitala, inainte de pranz, cand pasionatii de masini Trabant s-au adunat sa-si etaleze "bijuteriile". Raul se mandreste cu trabantul lui Publicitate Pe o ploaie deasa, soferii buburuzelor zgomotoase au facut schimburi de impresii si sfaturi pentru micile si marile reparatii necesare uneori. Bunadispozitie le-a fost perturbata insa de un trecator care le-a amintit cel mai popular banc cu trabantisti: "Bai, voi ati uitat ca nu e bine sa iesiti cu Trabantul pe ploaie? Ca se uda si vi se muleaza pe piele!".