Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

diverse

Targ de Martisor la Muzeul Țaranului Roman

Targ de Martisor la Muzeul Țaranului Roman

La cererea publicului, musicalurile "Hänsel si Gretel" si "Peter Pan" revin la Opera Comica pentru Copii. Conducerea Operei Comice pentru Copii a decis programarea unei reprezentatii suplimentare pentru spectacolul "Hänsel si Gretel", adaptare dupa Engelbert Humperdink. Astazi, de la ora 11.00.

verde

Intri in padure doar cu acordul padurarului

Intri in padure doar cu acordul padurarului

Camera Deputatilor a adoptat ieri noul Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect. Potrivit actului normativ, un operator/grup de operatori economici poate cumpara la licitatie sau negociere, dupa caz, materiale lemnoase rezultate din produse principale sau accidentale, sub forma de lemn rotund fasonat la drum auto, doar in cazul in care asigura prin capacitatea proprie procesarea a cel putin 40% din materialul lemnos achiztionat.

auto-moto

Rivalii locali: Legal, Uber risca putin in Romania, dar soferii sunt expusi la amenzi

Rivalii locali: Legal, Uber risca putin in Romania, dar soferii sunt expusi la amenzi

Lansarea companiei americane Uber este privita cu rezerve de competitorii locali care colaboreaza cu companiile si soferii de taxi din Romania, ei sustinand ca soferii inscrisi in platforma online risca sa fie amendati pentru ca nu respecta legislatia in vigoare."Piata din Romania este foarte bine reglementata in ceea ce priveste transportul pe care il desfasoara Uber. Legea 168/2010 este cea care reglementeaza transportul illicit. Conform acesteia este interzis transportul de persoane in regim de inchiriere, taxi sau de orice fel fara ca autoturismul sa detina o autorizatie sau soferul un atestat.