Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

economic

Cum vad expertii financiari economia Romaniei

Cum vad expertii financiari economia Romaniei

Perceptia analistilor financiari asupra economiei Romaniei s-a imbunatatit considerabil in decembrie atat in ceea ce priveste situatia economica actuala, cat si evolutia din urmatoarele sase luni, in ton cu asteptarile privind intreaga regiune din Europa Centrala si de Est, potrivit datelor ZEW, citate de Mediafax.

cultura

Semnificatii istorice pentru ziua de 19 decembrie

Semnificatii istorice pentru ziua de 19 decembrie

In 1915, s-a nascut Edith Piaf (pseudonim pentru Edith Gassion), celebra interpreta de sansonete ("La vie en rose", "Je ne regrette rien", "Milord", "Je sais comment", "Mon legionnaire", "Jezebel", "Johnny, tu n'est pas un ange"); a intrepretat roluri in filmele "Etoile sans lumière", "Les Amants de demain" (m. 11 octombrie 1963)

auto-moto

Sapte Ferrari, inmatriculate anul acesta in Romania

Sapte Ferrari, inmatriculate anul acesta in Romania

Mumarul inmatricularilor de masini noi exclusiviste a fost, in primele 11 luni din 2014, de 494 exemplare, printre marcile preferate ale romanilor fiind consemnate Ferrari, Lamborghini, Maserati si SsangYong, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). In intervalul ianuarie - noiembrie, din totalul autovehiculelor noi, incadrate la marci rare, 204 exemplare au fost Jeep, in crestere cu 37,84% fata de aceeasi perioada din 2013, cand erau inregistrate 148 de unitati.