Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Plaza Romania a lansat un serviciu special pentru clientii Serviciului de Pasapoarte

publicat 2018-06-20 17:00:02 (AgoraNews)
Plaza Romania a lansat un serviciu special pentru clientii Serviciului de Pasapoarte Centrul comercial Plaza Romania a lansat un serviciu special gratuit pe pagina plazaromania.ro pentru a facilita accesul clientilor la cele 23 de ghisee ale Serviciului de Pasapoarte. Acesta poate fi folosit exclusiv pe smartphone (Android, iOS si Windows). ...continuare.

Orange lanseaza platforma de responsabilitate sociala "Pentru Maine".

publicat 2018-06-20 15:15:02 (AgoraNews)
Orange lanseaza platforma de responsabilitate sociala Orange Romania lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Pentru Maine”, si reuneste astfel toate proiectele de CSR sub o misiune comuna, unitara, aceea de a inspira oamenii sa faca, cu ajutorul tehnologiei, inca un pas spre transformarile care ii asteapta in viitor. ...continuare.

Preluati controlul sistemului audio cu AXIS Audio Manager C7050 Server

publicat 2018-06-20 15:15:02 (AgoraNews)
Preluati controlul sistemului audio cu AXIS Audio Manager C7050 Server Cresterea nivelului de complexitate al tehnologiilor audio si al abilitatii acestora de a induce beneficii reale unui numar mare de scenarii a condus la dezvoltarea unor portofolii extinse de astfel de produse. ...continuare.

Noul EY World Entrepreneur Of The Yeara este Rubens Menin, presedintele companiei braziliene MRV Engenharia

publicat 2018-06-20 13:15:01 (AgoraNews)
Noul EY World Entrepreneur Of The Yeara este Rubens Menin, presedintele companiei braziliene MRV Engenharia Rubens Menin, presedintele companiei braziliene MRV Engenharia e Participações S.A., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year™ in 2018, in cadrul ceremoniei de premiere de la Monaco. Rubens a fost ales din 56 de castigatori ai premiilor nationale,... ...continuare.

Universal Robots, liderul pietei robotilor colaborativi, lanseaza gama de coboti e-Series, cu tehnologie de noua generatie

publicat 2018-06-20 11:15:02 (AgoraNews)
Universal Robots, liderul pietei robotilor colaborativi, lanseaza gama de coboti e-Series, cu tehnologie de noua generatie Robotii colaborativi din gama de varf e-Series, lansata de Universal Robots, companie deschizatoare de drumuri in acest domeniu si lider al pietei de profil, in cadrul Automatica 2018, eveniment desfasurat la München, in Germania, reprezinta rezultatul eforturilor producatorului de a... ...continuare.

Logitech lanseaza in Romania noua camera pentru videoconferinte Rally

publicat 2018-06-20 11:15:02 (AgoraNews)
Logitech lanseaza in Romania noua camera pentru videoconferinte Rally Logitech lanseaza Logitech Rally, o camera modulara pentru videoconferinte, care reda o calitate premium a imaginii, claritate audio exceptionala si o experienta automatizata pentru videoconferinte, care se potriveste oricarei incaperi. ...continuare.

Street Delivery: Pictura murala de mari dimensiuni si muzica buna, transmise live prin echipamentele Axis

publicat 2018-06-19 17:00:01 (AgoraNews)
Street Delivery:  Pictura murala de mari dimensiuni si muzica buna, transmise live prin echipamentele Axis Street Delivery, evenimentul care deschide an de an strada pentru oameni si o inchide pentru masini, ajuns la a treisprezecea editie in Bucuresti, a beneficiat de transmisia live prin camera AXIS Q1635-E si audio AXIS T8351. ...continuare.

Solutii de finantare si eficientizare a afacerilor pentru companiile sucevene

publicat 2018-06-19 15:15:02 (AgoraNews)
Solutii de finantare si eficientizare a afacerilor pentru companiile sucevene Conferintele BTL Design impreuna cu trustul de presa Agora organizeaza in data de 21 iunie la Suceava o noua editie a programului de evenimente „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2018”. Evenimentul va avea loc la hotel Bucovina, incepand cu ora 9.30. ...continuare.

PC Garage "scade temperatura" cu reduceri de cel putin 20%, la gama de carcase si accesorii de racire

publicat 2018-06-19 15:15:02 (AgoraNews)
PC Garage PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de vara pentru gama de carcase si solutii de racire pentru PC-uri. Perioada de reducere este in derulare, urmand sa se incheie in data de 25 Iunie. ...continuare.

Olympic Destroyer revine, vizand entitati de protectie in domeniul amenintarilor chimice si biologice, din Europa

publicat 2018-06-19 15:15:02 (AgoraNews)
Olympic Destroyer revine, vizand entitati de protectie in domeniul amenintarilor chimice si biologice, din Europa Cercetatorii Kaspersky Lab care urmaresc amenintarea Olympic Destroyer, ce a actionat in deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Pyeongchang, cu malware distructiv de retea, au descoperit ca grupul din spatele sau este inca activ. ...continuare.