Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Statul se imprumuta tot mai mult si mai scump

publicat 2018-06-19 01:00:02 (Capital)
Statul se imprumuta tot mai mult si mai scump De la inceputul anului, Romania a cheltuit mai mult cu aproximativ 2,5 milioane de lei pe zi din cauza majorarii costurilor dobanzilor la imprumuturile statului. Cauzele acestui avans sunt inflatia, cresterea ROBOR si necesarul mare de finantare al statului, din cauza cresterii cheltuielilor,... ...continuare.

Planuri halucinante la TAROM: se doresc rute transatlantice si se asteapta profit, in timp ce gaura este de 37 milioane euro

publicat 2018-06-19 00:45:02 (Capital)
Planuri halucinante la TAROM: se doresc rute transatlantice si se asteapta profit, in timp ce gaura este de 37 milioane euro Compania Tarom zboara de zece ani pe pierdere, dar mentine numarul angajatilor si le majoreaza salariile. In plus, deciziile operationale deloc inspirate au facut ca datoriile sa creasca pana cand au depasit limita de avarie. Cu toate acestea, planurile companiei sunt decuplate de la realitate:... ...continuare.

Inca 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect asteptat a se inaugura in toamna

publicat 2018-06-19 00:45:02 (Capital)
Inca 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect asteptat a se inaugura in toamna Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere achita facturi pentru lucrarile unui tronson din autostrada Transilvania. ...continuare.

Doar 3% dintre cetatenii romani care detin creante active cesionate se afla in strainatate

publicat 2018-06-19 00:30:02 (Capital)
Doar 3% dintre cetatenii romani care detin creante active cesionate se afla in strainatate Doar 3% dintre cetatenii romani care detin creante active cesionate se afla in strainatate, arata un studiu al unei companii specializate in achizitia si gestionarea creantelor din Romania. ...continuare.

Deputatii din Comisia juridica au dat raport favorabil la proiectul privind masuri pentru combaterea antisemitismului

publicat 2018-06-18 18:15:05 (Capital)
Deputatii din Comisia juridica au dat raport favorabil la proiectul privind masuri pentru combaterea antisemitismului Deputatii din comisia juridica au aprobat, luni, raport favorabil la proiectul de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antisemitismului. ...continuare.

Wess Mitchell: Speram ca Parlamentul sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile

publicat 2018-06-18 17:45:05 (Capital)
Wess Mitchell: Speram ca Parlamentul sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile SUA spera ca Parlamentul roman "sa adopte o lege a offshore-ului care sa incurajeze investitiile", a declarat, luni, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, dupa ce a sustinut un discurs la Facultatea de Drept din Bucuresti. ...continuare.

Legea prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice creste la 10 ani, promulgata

publicat 2018-06-18 17:15:05 (Capital)
Legea prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice creste la 10 ani, promulgata Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice creste la 10 ani. ...continuare.

Comisia Iordache a adoptat raport favorabil cu amendamente la Codul de procedura penala

publicat 2018-06-18 16:45:03 (Capital)
Comisia Iordache a adoptat raport favorabil cu amendamente la Codul de procedura penala Comisia parlamentara speciala pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in domeniul Justitiei a adoptat raport favorabil cu amendamente la proiectul de lege privind Codul de procedura penala. ...continuare.

CSU ii da Angelei Merkel un termen de doua saptamani pentru negocierea unui acord european in problema migratiei

publicat 2018-06-18 16:45:03 (Capital)
CSU ii da Angelei Merkel un termen de doua saptamani pentru negocierea unui acord european in problema migratiei Uniunea Crestin-Sociala (CSU) germana, partidul bavarez partener al Uniunii Crestin-Democrate (CDU) a cancelarului german Angela Merkel, i-a cerut luni acesteia din urma sa negocieze in doua saptamani o solutie europeana pentru problema migratiei, in lipsa unei asemenea solutii liderul CSU si... ...continuare.

Wess Mitchell (SUA), despre modificarile aduse legilor justitiei in Romania: Nu vrem sa faceti un pas inapoi

publicat 2018-06-18 16:30:07 (Capital)
Wess Mitchell (SUA), despre modificarile aduse legilor justitiei in Romania: Nu vrem sa faceti un pas inapoi Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, a afirmat luni, referindu-se la modificarile aduse legilor justitiei in Romania, ca tara noastra a facut progrese pentru a avea un sistem judiciar puternic si nu trebuie facut "un pas inapoi". ...continuare.