Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Gabriela Firea, pe centura: ori, ori!

publicat 2018-10-20 18:00:06 (Cotidianul)
Gabriela Firea, pe centura: ori, ori! Primarul general al Capitalei Gabriela Firea acuza, in contextul scandalului privind reabilitarea Șoselei de Centura, ca CNAIR da dovada de... [...] The post Gabriela Firea, pe centura: ori, ori! appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

(VIDEO) De senzatie: Fata primarului, drogata la volan

publicat 2018-10-20 18:00:06 (Cotidianul)
(VIDEO) De senzatie: Fata primarului, drogata la volan O tanara in varsta de 19 ani, despre care s-a aflat ulterior ca este fata unui primar, a fost prinsa vineri la volan sub influenta drogurilor. [...] The post (VIDEO) De senzatie: Fata primarului, drogata la volan appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

(VIDEO) Cum au fost pedepsiti enoriasii pentru referendum

publicat 2018-10-20 18:00:06 (Cotidianul)
(VIDEO) Cum au fost pedepsiti enoriasii pentru referendum "Sa vindecam aceasta rana. Aceasta rana dureroasa a asezamantului, care e Sfanta Biserica, avand in vedere aceasta perioada de doliu si de suferinta [...] The post (VIDEO) Cum au fost pedepsiti enoriasii pentru referendum appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

„Fata nevazuta” a Laviniei Șandru

publicat 2018-10-20 15:00:04 (Cotidianul)
„Fata nevazuta” a Laviniei Șandru Lavinia Sandru a lucrat pana acum aproape un an la Realitatea TV, la nasul Cozmin Gusa, care i-a cununat pe ea si pe Darius Valcov. [...] The post „Fata nevazuta” a Laviniei Șandru appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Revolutia Olgutei: salariul minim explodeaza mai repede

publicat 2018-10-20 15:00:04 (Cotidianul)
Revolutia Olgutei: salariul minim explodeaza mai repede UPDATE Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata ca salariul minim brut ar putea creste chiar de la... [...] The post Revolutia Olgutei: salariul minim explodeaza mai repede appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

(VIDEO) Enoriasii, pedepsiti pentru referendum

publicat 2018-10-20 15:00:03 (Cotidianul)
(VIDEO) Enoriasii, pedepsiti pentru referendum "Sa vindecam aceasta rana. Aceasta rana dureroasa a asezamantului, care e Sfanta Biserica, avand in vedere aceasta perioada de doliu si de suferinta [...] The post (VIDEO) Enoriasii, pedepsiti pentru referendum appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Lovitura de teatru in scandalul Ordonantei

publicat 2018-10-20 11:45:09 (Cotidianul)
Lovitura de teatru in scandalul Ordonantei Un complet de judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate a doua articole [...] The post Lovitura de teatru in scandalul Ordonantei appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Tot ce trebuie sa stii despre vreme

publicat 2018-10-20 11:45:09 (Cotidianul)
Tot ce trebuie sa stii despre vreme La munte sunt asteptate lapovita si ninsoare. De asemenea, meteorologul anunta ca in zona Romaniei va patrunde un aer mai rece. [...] The post Tot ce trebuie sa stii despre vreme appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Frisoane pentru Liviu Dragnea: „Trebuie ucise”

publicat 2018-10-20 11:45:08 (Cotidianul)
Frisoane pentru Liviu Dragnea: „Trebuie ucise” Pesta porcina s-a extins in judetul Teleorman. A fost descoperit un nou focar al virusului, intr-o gospodarie din localitatea... [...] The post Frisoane pentru Liviu Dragnea: „Trebuie ucise” appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.

Padurile, demnitarii si taierile ilegale

publicat 2018-10-20 11:45:08 (Cotidianul)
Padurile, demnitarii si taierile ilegale Padurar era domnul Tripa Florin-Dan, care avea si calitatea de consilier judetean din partea PSD, iar intre timp a devenit si deputat PSD. [...] The post Padurile, demnitarii si taierile ilegale appeared first on Cotidianul RO. ...continuare.