Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari


Lampa care produce o "furtuna" de fiecare data cand Donald Trump publica ceva pe Twitter (Accesorii)

publicat 2017-10-23 17:30:05 (Go4IT)
Lampa care produce o Political Lamp este o lampa de birou care produce o mica "furtuna" de fiecare data cand Donald Trump publica un mesaj pe Twitter sau se intampla alte evenimente politice.Lampa este conectata la un serviciu cloud care monitorizeaza unul sau mai multe conturi de pe reteaua de socializare.Implicit,... ...continuare.

Specificatiile lui HTC U11 Plus, urmatorul flagship al companiei, dezvaluite inaintea lansarii (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-23 17:15:07 (Go4IT)
Specificatiile lui HTC U11 Plus, urmatorul flagship al companiei, dezvaluite inaintea lansarii (Telefoane mobile) Chiar daca problemele financiare au determinat reducerea numarului de angajati si incredintarea dezvoltarii gamei Pixel catre Google, HTC nu renunta la producerea unui nou varf de gama sub brandul propriu.Potrivit zvonurilor, HTC U11 Plus (numele de cod "Ocean Master") se va alinia la noile... ...continuare.

Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibila in Romania (Camere video)

publicat 2017-10-23 17:15:07 (Go4IT)
Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibila in Romania (Camere video) Camera de supraveghere Logitech Circle 2 este disponibila in magazinele din Romania. Aceasta dispune de aplicatia Logi Circle, disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Exista si o aplicatie web care poate fi accesata din browser.Camera, rezistenta la intemperii, este disponibila in... ...continuare.

iPhone X, surprins in imagini si clip de prezentare neofial (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-23 16:15:21 (Go4IT)
iPhone X, surprins in imagini si clip de prezentare neofial (Telefoane mobile) Disponibil la precomanda, dar asteptat pe rafturile magazinelor nu mai devreme de 3 noiembrie, iPhone X poate fi admirat in cateva imagini si un clip neoficial, surprinzand noul wallpaper dinamic livrat de Apple exclusiv pentru seria iPhone X.Realizat folosind versiunea alba a dispozitivului,... ...continuare.

Huawei confirma pregatirea unui smartphone pliabil, pentru anul viitor (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-23 15:30:05 (Go4IT)
Huawei confirma pregatirea unui smartphone pliabil, pentru anul viitor (Telefoane mobile) Daca 2017 a fost anul telefoanelor cu design bezel-less si ecrane cu rata de aspect 18:9, 2018 pare sa fie cel al telefoanelor pliabile, capabile sa afiseze o imagine mult mai mare decat este posibil in prezent.In curand vom avea o alternativa la phableturile cu ecran supradimensionat, luand... ...continuare.

Ecranul telefoanelor Pixel 2 XL, compromis cu efect burn-in aparut in doar cateva zile de utilizare? (Telefoane mobile)

publicat 2017-10-23 13:30:06 (Go4IT)
Ecranul telefoanelor Pixel 2 XL, compromis cu efect burn-in aparut in doar cateva zile de utilizare? (Telefoane mobile) Cunoscut drept burn-in, defectul prin care o imagine statica afisata timp indelungat ajunge sa fie imprimata ca o umbra vizibila permanent pe ecran este o problema care poate aparea la mai toate tipurile de ecrane, insa este mult mai comuna la cele bazate pe tehnologie OLED.Lansate in urma cu... ...continuare.

Ce poti face cu o pereche de jeansi uzati (Clipuri virale)

publicat 2017-10-23 13:00:04 (Go4IT)
De multe ori perechile de jeansi uzati ajung la gunoi. Cu putina creativitate, insa, acestia pot fi transformati in ceva util. Iata, in clipul de mai jos cum poti face o geanta dintr-o pereche de jeansi. Este nevoie doar de o foarfeca, un ac si o papiota de ata. ...continuare.

"Cimitirul" de vehicule spatiale se afla la o distanta de 2.700 de km de orice uscat (Curiozitati)

publicat 2017-10-23 12:30:04 (Go4IT)
Satelitii, statiile spatiale si alte obiecte care ajung in spatiu trebuie readuse pe Pamant, atunci cand se poate, pentru a nu aglomera si mai mult spatiul din jurul planetei si a nu afecta orbitele vehiculelor functionale. Pentru asta exista un "cimitir de nave spatiale" in Oceanul Pacific,... ...continuare.

"Cimitirul" de vehicule spatiale se afla la o distanta de 3.200 de km de orice uscat (Curiozitati)

publicat 2017-10-23 12:00:06 (Go4IT)
Satelitii, statiile spatiale si alte obiecte care ajung in spatiu trebuie readuse pe Pamant, atunci cand se poate, pentru a nu aglomera si mai mult spatiul din jurul planetei si a nu afecta orbitele vehiculelor functionale. Pentru asta exista un "cimitir de nave spatiale" in Oceanul Pacific,... ...continuare.

Peste 4,2 milioane de numere au fost portate in noua ani de la lansarea serviciului (Business)

publicat 2017-10-23 11:00:06 (Go4IT)
Peste 4,2 milioane de numere au fost portate in noua ani de la lansarea serviciului (Business) Peste 4,2 milioane de numere de telefon si-au schimbat operatorul, dar nu si utilizatorul in noua ani de portabilitate; dintre acestea, peste 3,5 milioane de numere sunt de telefonie mobila si circa 700.000 de telefonie fixa, potrivit unui comunicat transmis joi de ANCOM. Din data de 21 octombrie... ...continuare.