Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Recorder.ro ne ofera imaginile cu ochii si cu fetele care mi-au lipsit

publicat 2017-12-17 19:30:03 (Catalin Tolontan)

Au fost peste tot. Au stat ore in sir la coada, au asteptat in fata Palatului Regal, in gari umile de provincie, pe strazi, lipiti de zidurile cladirilor sau cu cate un felinar in brate. Au defilat la catafalc, nestanjeniti [...] Articolul Recorder.ro ne ofera imaginile cu ochii si cu fetele care mi-au lipsit apare prima data in Catalin Tolontan.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Campioana mondiala Gianina Beleaga, mesaj catre ministrul Marius Dunca: "Vedem tot!"
Ministrul sportului, Marius Dunca: "Dansul sportiv are 6.500 de legitimati, la canotaj cati sunt?!"
MTS nu plateste de aproape 4 luni medaliile de aur ale canotoarelor! Dupa spitale si primarii, lipsa de bani se intrevede si in sport
Cand Sputnik intreaba "Ce interese serveste tolo.ro in investigatii?", iar raspunsul il dau Gusa si Udrea: "E agent secret!"
Marius Craina, managerul Spitalul Judetean Timisoara: "Paturile in care dorm pacientii pe hol il acuza chiar pe seful de sectie care face scandal, doctorul Ionac!"
Evul Mediu la Spitalul Judetean Timisoara. Șef de sectie sanctionat ca le-a numit "vaci" si "ciori" pe asistente. Cum se apara: "Conducerea spitalului lasa zeci de pacienti sa doarma pe hol!"
Date noi din dosarul Vitalaire: doi experti contabili ai Procuraturii "se lupta de peste un an cu cinci camere pline cu documente". De ce corporatiile internationale scapa de consecintele fraudelor din Romania?
Lovitura de teatru: ieri, a doua instanta consecutiva a refuzat sa judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale
Viata e in alta parte: toate cele 5 televiziuni de stiri au strans la caderea guvernului mai putin de jumatate din audienta a 3 televiziuni de entertainment!
Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanitoaia. Ce se face daca ziaristul se baga?
Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache ii mai da o sansa!
Judecatorul aprobase "supravegherea video si audio" timp de o luna a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii chiar in ziua dinaintea arestarii, cand a avut loc accidentul?!
STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma inregistrati de procurori cum se incurajau intre ei ca-i ajuta comunicatul SRI si ca "de undeva o sa vina scapare"!
Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera "internari in regim hotelier"!
Corpul de Control: "La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide si pompele de aspiratie ale nou-nascutilor sunt sterilizate in galeti puse pe jos si fara calculul timpilor!". Ministrul Bodog stie si il protejeaza pe manager!